Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Bal herében tompa, "húzó"...

Sic Semper Tyrannis kérdése:

Bal herében tompa, "húzó" fájdalom mitől lehet?

Figyelt kérdés

Tudom, orvost kell felkeresni, de jelenleg a kovidon kívül nem létezik más betegség.

Szóval, kb. 2 napja kezdtem el érezni a bal herémnél enyhe fájdalmat, amit ahhoz tudnék hasonlítani, mint amikor picit megütődik a here. Csakhogy én nem ütöttem meg, semmi nem történt vele, hacsak akaratomon kívül nem ültem le erősebben valahova, de akkor se tartanám normálisnak, hogy 2 napig érezzem.

Nem duzzadt, tapintásra nem érzek semmi elváltozást, külső jelek nincsenek. Napi szinten sportolok fél órát (HIIT edzés), ami sok ugrálással jár, emellé fizikai munkát végzek, ezért elsősorban sérvre gondolok, az lehetséges lenne? A másik tippem az, hogy régebben már volt vesekövem, és lehet, hogy az újult ki, viszont akkoriban a hasam görcsölt, a herébe nem sugárzott le.

Valakinek valami ötlet, esetleg tapasztalat hasonló fájdalommal?

2021. márc. 9. 21:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem a csípőtartás okozta a gondot.
2021. márc. 10. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!