Here implantátumról vélemény, tapasztalat?
Nokent mondom, hogy hulla felesleges, a nok oda se neznek. A ferjemet szerintem nem is lattam, mast neztem:D Csak penzkidobas.
Ha az onbizalmadnak segit, akkor csinaltass.
nekem 6 éve van már, daganat miatt kellett kivenni az egyiket, és azért lett pótolva.
lelkileg mintha kicseréltek volna a műtét után, nagyon örültem neki.
konzultáción a neked megfelelő méretet, stb-t kiválasztjátok, és utána tényleg nem fogják megmondani.
heg is nagyon jól gyógyul mert zacsi nem egy feszes hely, szinte magamnak se találom meg.
maga a műtét az max 1 óra mindenestül, már aznap haza is engednek.
kell egy pár hét míg megszokod teljesen, de nagyon jó hogy van ilyenre lehetőség
Szerintem határozottan megéri.
Ha lelkileg megvisel a jelenlegi helyzet, akkor mindenképpen.
Mivel kis vágás szükséges csak a behelyezéshez, műtét után annyira de nincs fájdalom, hogy már aznap haza is mehettem.
Jelentos változásnak azt tudnám mondani hogy visszatért az önbizalmam, és ismét boldog voltam.
A hétköznapok során nem igen tudok negatívumot se mondani. Nem feszít, nem nyom, futás stb közben se.
Köszönöm a válaszokat! Akkora szerencsém van, hogy az egyik megmaradt és egészséges.
Azt szeretném kérdezni, hogy a here operáció és a beültetés között mennyi idő telt el illetve, hogy a helyreállító műtét magán klinikán vagy közegészségügyi finanszírozásban történt.
Nálam kevesebb mint 2 hónap volt a kettő közt.
TB keretében történt nekem, de magánba sem drága amúgy, 280-450k mindennel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!