Másnál is ennyire fajt a gyermeknek a fityma le választása?
Figyelt kérdés
Pénteken felhúzta az orvos neki mert begyulladt a bor. Eddig vártunk vele de nem javult 8 éves nagyon fajt neki pedig kíméletesen csináltak.2021. febr. 27. 17:22
11/24 anonim válasza:
10. Szerinted majd az a 2ml lidokain csodákat tesz?
12/24 anonim válasza:
Valamenyit segit de anyi erzö ideg van h kb foghuzas semmi ahoz kepest
13/24 anonim válasza:
nekem is fájt, sőt utána a gyaloglás is, szétvetett lábakkal
lehettem én is kb 8-9
14/24 anonim válasza:
Neked is meg az orvosoknak is annyi eszetek van, mint 2 zacskó lepkefing. Pont akkor kellett ezt csinálni, mikor begyulladt? Gratulálok
15/24 anonim válasza:
na ja 14 jol mondja fogat sem huznak ha gyulladt elötte kikezelik nem is gondoltam rá ,de mennyire igaz
16/24 A kérdező kommentje:
Nem lehetett halogatni mivel ki kellett neki tisztítani alatta.
2021. márc. 6. 19:43
18/24 A kérdező kommentje:
Igen sokkal jobb.
2021. márc. 6. 21:31
19/24 anonim válasza:
Gyogynövény boltban kapható kamillavirágból főzz jó erős teát és azzal borogassad neki amikor már csak langyos, a makkját ugy hogy teljesen felhuzod neki a bőrt előtte és vagy vattát márts bele és azzal vagy egy olyan pohárba lógassa bele az egész makkját amit már másra nem fogtok majd használni és hagyja benne percekig!
20/24 anonim válasza:
19-es ötlete jó, az nálunk is bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!