Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hps tapasztalatok? lenne pár...

Werhetetlen9999 kérdése:

Hps tapasztalatok? lenne pár kérdésem

Figyelt kérdés

Sziasztok 23 éves vagyok condyline ecsetelőt használok mellé szedem az isoprinosinet.Fitymán illetve makk alatt van szemölcsöm.

Nektek mi vált be milyen ecsetelő vagy módszer? Illetve milyen készítményt szedtek mellé?

TB által finanszírozott kórházban foglalkoznak szemölcs eltavolitassal? (fagyasztás, kimetszest, lézer stb..)

Mikortól lehet szexelni gumi nélkül? (lehet hülye kérdés)

Mennyi az esélye hogy valaki tartósan ki gyógyul? Illetve nektek sikerült?

Aki benne van/volt mihamarabbi/tartós gyógyulás kívánok!

Válaszotokat előre köszönöm

2021. febr. 22. 00:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Fél éve most nem volt semmi munkahelyet váltottam ki jöttem külföldre aztán bumm így most már hoztam.ki ecsetelőt meg az isoprinosinet de már nagyon elegem van lehet valami orvosi beavatkozást kellene néznem
2021. márc. 15. 18:38
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is az lenne a legjobb megoldás.

Nekem épp most múlt el, először volt ilyen problémám és rettegek hogy visszajön:(

2021. márc. 15. 19:07
 13/17 A kérdező kommentje:
És mit javasolsz? Milyen orvosi beavatkozást illetve magán doki vagy kórház?
2021. márc. 16. 15:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Én mindenképp magándokihoz mennék, lehet a kórházban most nem is végeznek ilyen beavatkozást csak sürgős eseteket. Én eddig aki magándokinak utánanéztem mindenhol lézeres eltávolítást láttam.
2021. márc. 16. 16:56
 15/17 A kérdező kommentje:
Utánna járok mindenképp de most jelenleg németbe vagyok húsvétra megyek haza arra a pár napra aztán vissza ki. Szabadság meg még kérdéses.igy egyenlőre ecseteles 😒 gondolkodom még az oltason hogy itt kint be adatom magamnak
2021. márc. 17. 17:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, az is jó ötlet!
2021. márc. 19. 21:05
 17/17 A kérdező kommentje:
Reméljük köszönöm 🙏
2021. márc. 21. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!