Üdv. Fitymaszukulet-e az, mikor lankadt állapotban teljesen hatra tudom húzni a fitymam, illetve meleg vízben is. De merev állapotban mikor próbálom, csak nehezen sikerül?
Figyelt kérdés
U.i: merev állapotban ha hatra is jön, utána bepirosodik a fitymam teteje és kisebb hegek jelennek meg rajta, valamint olyan mintha ki lenne szaradva.2021. febr. 8. 17:41
11/13 anonim válasza:
Attól, hogy apró hosszanti repedések keletkeznek rajta. A csípő érzést is az okozza, hogy a bőr megsérült. Ha ez többször megtörténik, akkor előfordulhat, hogy a kis sérülések hegesedéssel gyógyulnak és még jobban összeszűkül a bőr.
12/13 anonim válasza:
..nekem is ilyen gondom volt..a javerom adott intim sikosítót, ezzel kentem hokizás elött, elsőnek nem volt jó de sokkal jobban le tidtam a bőrt húzni, kb 1 hétig minden nap csináltam és utána teljesen jó lett, nem is repedt be, nekem az intim sikosító használt, javasolom neked is. 18vagyok
13/13 anonim válasza:
12. vagyok előtte kb negyedéig se tudtam hátra húzni, most teljesen letudom, a makkom és az alja is teljesen látazódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!