Kiütéses lett a péniszem, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Decemberben együtt voltam kétszer egy csajjal. Gumival kavartunk, de keveredtek a testnedvek mert volt orális is elég sok, és a péniszemre is "ráült". Nem bele, hanema hasam és a vaginája között volt a rúd és csúszkált rajta mielőtt gumit felraktuk. Ma reggel láttam egy ilyen furcsa kiütést. Mostanra már van több is. Kicsit erősebb a színe mint a bőr körülötte és ilyen recés vagy bordás maga a kiütés. Meg más a tapintása is valahogy. Amikor orálisan kielégítettem a lányt, éreztem, hogy más íze volt, mint azoknak akikkel eddig voltam. A legelső barátnőm akinek én voltam az első, elég savanykás volt, és később mindenki másnak is hasonló volt és sose szerettem. Egyszerűen nem bírtam sose ezt az ízt de mindig megcsináltam amit kellett. Viszont ennek a csajnak, kb totál más íze volt. Sőt inkább ízetlen. Lényeg hogy totál más volt, mint a korábbiak, szóval lehet ez valami arra utaló jel nincs nála minden rendben? De megyek orvoshoz amint tudok. Csak addig a GyKs véleményekre kíváncsi vagyok :D2021. febr. 7. 00:12
1/5 Angel3000 

válasza:

Szia! Látattlanban nehèz megfelelô választ adni, ha tudsz lègyszives kûldjèl kèpet!
2/5 anonim 

válasza:

Hpv jutott eszembe elso korben, ahogy leirtad. Lehet, hogy szemolcs, de ne legyen az :/ Mindenkeppen orvos.
4/5 A kérdező kommentje:
Kettes, nekem ezek semmit nem mondanak. Hallottam már őket, de nem tudok róluk semmit. Ezek súlyos dolgok?
2021. febr. 7. 00:22
5/5 A kérdező kommentje:
Remélem a hármas irónia volt vagy trollkodás
2021. febr. 7. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!