Mellékhere gyulladással lehet e sexelni?
Figyelt kérdés
Illetve mennyi idő mire a gyulladás teljesen kimegy? Gumival csinálnánk, de Mensi mellett magába is szoktuk, és a gyulladás nem lenne fasza tovább adni.2021. febr. 5. 22:51
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Nem eri meg 1het max 2 het mellekesen lehet mensi meleti sextöl kaptad el eleg sok bakterium ver jön olyankor inkabb seggbe vagy cumi
3/7 anonim válasza:
Már bocsi 2/2! A seggbe nincs baci?
4/7 A kérdező kommentje:
Szóba társ is azt mondta, hogy gumiba se, de ezt nem értem, az véd nem?! Illetve seggbe is vannak bacilusok 2.
2021. febr. 6. 12:55
5/7 anonim válasza:
#2-es Nincs tisztában bizonyos dolgokkal. A fenékben sokkalta több a baci, mint a hüvelyben. Plusz: orál szexet ajánl, feltételezem, azt sem gumiban, de hiszen, ha neked mellékhere gyulladásod van, az mennyire nem fertőzi be a partnered? Neked, lehet kellemes lenne, aztán meg onnan visszakapod. "Remek".
Bár tudom, egyes pasikat nem igazán érdekli a partnerük, csak nekik legyen meg az (önző) öröm, a többi nem számít
Azért gumiban sem, mert ami gyulladt, annak idő kell gyógyulni.
Nem értem, miért annyira nehéz megállni szex nélkül. Nem halsz bele, ha egy ideig nincs szex.
6/7 anonim válasza:
Van Bach nyilvan de most egy "rosz Verben durvabb" mellekesen mintha nem jönne az anal.
Oral meg nem most gondoltam ha elmulik es meg van
7/7 anonim válasza:
Ja es egy vitaminkoktelt kapsz szabad mi ebbe az önzes? Virusos idöszak van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!