Barátomnak ejakuláció utáni legelső vizelés után csíp, normális?
Utana olvastam mar és gyk-n írják, hogy jaj fertőzés,de ugyanakkor írták mások is, hogy nekik is van.
Azt mondja csakis ekkor csip, de nem elviselhetetlenül, csak azt mondja szimplán érzi, hogy közvetlenül előtte élvezett el és olyan más olyankor. Más tünete nincsen, nemi betegség elég esélytelen, és máskor semmi panasza a vizelere se. Keveset iszik altalanossagban, de más egészséges férfi is tapasztal ilyet? (25/F)

Nem lenne egyszerűbb elmenni urológushoz mint a neten kutakodni és esetleg rossz következtetésre jutni?
Fogadni mernék hogy amennyi időt és energiát ebbe már belefeccölt a haverod meg te, már simán el tudott volna menni egy urológushoz és kapott volna választ.
1. Nem a haverom, hanem a párom... :)
2. Ez az oldal azért van, hogy kérdezz.
3. Nem feccölt ebbe senki kb. semennyi energiát, múltkor említette és gondoltam itt rákérdezek. De nyugodj meg senkinek sincs emiatt álmatlan éjszakája, mivel egyikünk se gondolná, hogy ez valódi probléma, különben rég elment volna orvoshoz. Köszi az aggódást,nem egyszerűbb lett volna figyelmen kívül hagyni a kérdésem? Amennyi energiát ebbe a válaszba belefeccöltél, már rég ugorhattál volna 5 újabb kérdésre ahol oszthatod az észt.

Nem gondolná senki, hogy ez probléma. Nos, a csípő érzés soha nem normális. Szóval de, ez probléma.
Az meg hogy a pasid, azt úgy mégis honnan kellene tudni?

Ha gondolod, tanácsold neki, hogy menjen urológushoz, de ha nem, hamisan megnyugtathatod magad a eten olvasottakkal, meg hasonlókkal.
Én tudom, hogy problémát jelez ez. Urológusok sokáig tanulják e szakmát és az orvosi vizsgálatot nem helyettesíti pár netről olvasott, laikusoknak íródott cikk.
Beutaló sem kell, csak időpontot kér, elmegy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!