Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mellékhere gyulladásom volt...

Mellékhere gyulladásom volt és nyomtunk egy numerát, de nem volt magömlésem, még nem működheta technika?

Figyelt kérdés
Most vagyok túl egy 4 napos mellékhere gyulladáson ami vese homokból keletkezett. Már nincs lázam jobban érzem magam mondom nyomassunk egy karikát :D és éreztem, hogy elmegyek élveztem is, de semmi egy csepp nem jött ki. Van még egy kis gyulladásom, ez lehet a baj?

2021. jan. 30. 19:43
A kérdező szavazást indított:
Gyulladásod lehet, az izmok nem működnek még
Keresztapa még lehetsz Báttya :D
Tényleg rendbe jössz de nem kellene még mozogni :D
11 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért nálunk a 'nyomjunk egy karikát' szófordulat mást jelent. :D
2021. jan. 30. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Nalunk is nem sok köze van sexhez :D kiveve ha 1 karika untan volt akkor nem csoda nem mentel el
2021. jan. 30. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Ott más baj is lehet. A here spermiumokat termelni, ez az ondó elenyésző százaléka. A többit a prosztatád termeli.
2021. jan. 31. 01:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha egy hónap múlva sem működik akkor menj vissza a dokihoz. Lehet rosszul kötötte vissza xd
2021. febr. 7. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!