Miért ennyire megoszlok a vélemények a fityma kérdésben?
Figyelt kérdés
Nálunk volt sok próbálkozás kenőcs torna stb végül a doktornő oldotta meg a problémát. Szerintem nem volt annyira fájdalmas mint az előtte való próbálkozások.2021. jan. 23. 20:11
2/7 anonim válasza:
Latszik nem neked fajt hanem a fiadnak
3/7 A kérdező kommentje:
Hidd el tudom hogy fajt neki de jobb szerintem hogy túl van rajta kb két perc volt az egész.
2021. jan. 24. 16:07
4/7 anonim válasza:
Na jo erre nem Mondok semit csak gondolj szülesi fajdalmadra az is csak parperc
5/7 anonim válasza:
Pontosan nem tudom mi a kérdés. A felrántás vagy a pl. a bemetszés vagy körülmetélés?
6/7 A kérdező kommentje:
Fel rántották neki
2021. jan. 28. 18:35
7/7 anonim válasza:
Azért is megoszló, mert a makk felszíne nagyon érzékeny, tele idegvégződéssel. Az sem mindegy, hogy mekkora felületen tapadt le. Gyakorlatilag a felrántásnál nyílt seb keletkezhet, ahogy a bőrt feltépik. Durván fájdalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!