Mi lehet a heréje mellett?
Figyelt kérdés
A páromnak egy ideje a heréje mellett van két különálló, szemölcsszerű, szőlőfürt szerűen lógó, bőrszínű, egyenletes felszínű elváltozás. A kérdésem a következő lenne: Ez most valamilyen nemi betegség lehet vagy ártalmatlan elváltozás? Ő azt mondta ártalmatlan elváltozás, de szerintem nem normális dolog, hogy ott van.
Amit még tudni kell, hogy előttem elég sok nője volt. Nekem még egyenlőre nincsenek szemmel látható tüneteim, hogy továbbadta volna. 28/N
2021. jan. 22. 21:29
2/10 A kérdező kommentje:
Nézegettem neten képeket, de egyik szemölcs se hasonlított az övére.
2021. jan. 22. 21:37
3/10 anonim válasza:
Csomós? Vagy mintha "nyulott bőr" lenne?
4/10 anonim válasza:
5/10 A kérdező kommentje:
Inkább nyúlott bőr, elvékonyodó bőrnyúlvánnyal kapcsolódik a bőrhöz.
Egy a here mellett van, nem a herében.
2021. jan. 22. 22:19
6/10 A kérdező kommentje:
*Ez
2021. jan. 22. 22:20
7/10 anonim válasza:
Nekem szemölcsnek tűnik, sok fajtája van. Bőrgyógyászhoz eltud menni?
8/10 A kérdező kommentje:
Szemölcsnek minden fajtája fertőző?
Az a baj, hogy ő azt gondolja ez normális és nem akar.
2021. jan. 22. 22:31
9/10 anonim válasza:
Lehet ez herpesz, HPV szemolcs (condyloma) - keress ra neten, de barmi mas is, foleg hogy sok noje volt. Ezek nagyon fertozo dolgok, meg a gumi sem ved. En addig biztosan nem szexelnek vele amig ki nem vizsgaltatja magat, ha meg nem megy el dokihoz akkor, kb azonnal dobnam. Sztem nem eri meg h elkapj pl egy herpeszt amivel eleted vegeig kuzdhetsz. (Ha nem megy el dokihoz azert majd vizsgaltasd ki magad).
10/10 A kérdező kommentje:
2021. jan. 23. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!