Ez lehetséges hogy sérv?
Nagy vécézés közben amikor erölködök akkor fáj egy ponton az alhasam és a lágyékom között valahol. Ez lehet sérv?
16/f
A kèrdèsre konkrèttan szerintem senki sem fog tudni válaszolni igy inkább orvoshoz menj el.
Viszont elmesèlek egy sztorit hogy ne gondolj egyből a legrosszabra de az orvos lesz a tuti.
Az egyik lábamat erősen húzta a görcs, fájt a combom ès a már a herèknèl is fájdalmat èreztem.
Olvasgattam gyorsan minden felè a tünetek alapján hereviszèr, amit persze műtèttel tesznek helyre.
Na mondanom se kell hogy a vìz kivert azonnal. De tovább kutakodtam ès találtam egy oldalt ami azt ecsetelgette hogy milyen tüneteket produkál a szervezetedben a magnèzium ès a kálcium hiány. Szinte minden tünetem ott állt le ìrva.
Na kaptam magam ès egy òra múlva már toltam is be a magnerot tablettát, b6 vitamint meg a kálciumot mielött mèg felnyesetem magam ott zacskò tájèkon.
Másnapra fele annyi bajom se volt, 2 nap múlva pedig minden tünetem elmúlt.
Azòta ha èrzem a derekemat akkor is ezt a kombòt nyomom ès helyre tesz.
De ismètlem, ez nem a megoldás a bajodra csak! Csak azèrt ìrtam le hogy ne a legrosszabbra gondolj egyből.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!