Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi történik ha hidrogénnel...

Mi történik ha hidrogénnel bekenem a hajamat?

Figyelt kérdés
Az van hogy ilyen 1 hete kb minden nap bekenem a hajamat mert azt hallottam hogy attól szőke lessz a hajam, de attól kihullik a hajam azt is hallottam, akkor most szőke lessz tőle a hajam ? És kifog hullani vagy nem?
2021. jan. 11. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyon kiszárad,fénytelen töredezett lesz.

Ha alapra nem túl sötét a hajad, akkor világosabb lesz.

Olyan mint amikor a klóros uszodai víz megszívja.

2021. jan. 11. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Világos barna az alap színe a hajamnak
2021. jan. 11. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha hidrogénnel bekened a hajad, akkor minden valószínűséggel meghalsz. Egy -252fokos forráspontú folyadékkal nehezem tudom elképzelni, hogy úgy kennéd be a hajad, hogy nem fagysz halálra közben. Gázzal eleve lehetetlen bármit is bekenni, de ha mégis megpróbálnád, az egyik gyertyának hála levegőbe röpítenéd magad a szobával együtt.
2021. jan. 11. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb lenne egy világosító festés.
2021. jan. 11. 20:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Arról a hidrogénrol beszélek ami a hajfestékhez lehet venni még van mikor adnak hozza
2021. jan. 11. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
3-as nem a nitrogénre gondolsz?
2021. jan. 12. 06:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező hidrogén-peroxidra gondolt, csak nem volt ott a kémia órán, amikor erről volt szó.
2021. jan. 12. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!