Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Arc- és Fanszőrtelenítés:...

Arc- és Fanszőrtelenítés: Hogyan és mivel?

Figyelt kérdés
Számtalanszor dobta fel a youtube a manscaped hirdetéseket, de kb 100 dolcsi egy pakk + szállítás, annyit meg vakon nem adnék érte. Mivel és hogyan tudnám szőrteleníteni a szerszámot és a heréimet is egyaránt? Az arcomra való procedúrát se ismerem, mit, mivel, milyen sorrendben? Köszi

2021. jan. 3. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Borotvával.

Borotva hab vagy zselé, borotvával leszeded. Utána ha szeretnél akkor használhatsz aftes shave-t, de én nem szoktam.

Intim részeken ugyanez.

2021. jan. 3. 19:19
 2/6 anonim válasza:
100%

Én borotvát használok

20F

2021. jan. 3. 19:22
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 A viszketés ellen mit lehet tenni odalenn? Azon segít valamilyen hab?
2021. jan. 3. 23:25
 4/6 anonim válasza:
Hintőpor nekem beszokott válni. De utána valmivel le kell kezelni az arcod,aftershave vagy valami.Intim részeken használj valamit hogy ne szárazon szedd le,szappan vagy tüsfürdő. Ha viszket hintőpor jó intim részekre.
2021. jan. 4. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
csak az arcom borotválom
2021. jan. 4. 12:53
 6/6 anonim válasza:
5ös, azt is megértem mindneki más, de szerintem a kérdező is olyan felfogáson van hogy zavarja lent a dzsungel,de ez tényleg midnenkinél más.
2021. jan. 4. 12:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!