Miért használnak egyes férfiak WC papírt vizelés után?
Figyelt kérdés
Én sohasem törlöm meg utána. Bőven elég kicsit megrázni, meghúzni 1-2-szer a bőrt rajta és kész.2021. jan. 3. 14:47
12/14 anonim válasza:
Soha nem törölgetem! A gatya felszívja! Még kellemes is😀
13/14 anonim válasza:
Általában szoktam de ha olyan a helyzet nem törlöm meg, leg inkább akor szoktam meg törölni ha nincs boxer alsó rajtam, olyankor is volt hogy nem töröltem, azt szoktam hogy pl a farmer nadrágról van szó elől a cipzárnál belő rész a nadrágnak oda törölgetem ne látszódjon máshol a folt.
14/14 anonim válasza:
Mindjárt elhányom magam. A segged is a farmeredbe (vagy a boxeralsódba) törlöd? Persze belül, hogy ne látszódjon. Biztos szaga sincs, max. bukéja.... Ilyen egy igazi férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!