Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem fehéredek vissza?

Miért nem fehéredek vissza?

Figyelt kérdés

Nyáron le bwenultam és még mindig barna vagyok még a lábam is amit ugye nem ér napfény a hosszú nadrág miatt látszik a kontraszt a lábam és a lábfejem között vagy 5 árnyalat különbség van.

Mindig is fehér voltam és sápasztotak a világos színű felsők. Most meg ha fehér póló van rajtam akkor kicsit kreol színűnek nézek ki.

Ez hogy lehet? Ez lenne a végleges bőr színem vagymi? 18 éves férfi vagyok

2021. jan. 2. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mire újra nyár lesz ki fogsz fakulni.

Ilyenkor még az én színem is tart :D

2021. jan. 2. 20:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Ki fogsz fehéredni, nyugi.Mondjuk irigyellek, az én nyári színem már a habokban van. :D
2021. jan. 2. 20:26
 3/11 anonim ***** válasza:
20%
pl sok sárga répát eszel, magas karotin tartalmú ételek is köszönhetően nem fehéredsz.
2021. jan. 2. 21:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Mert sok bőr festék raktározódott el a bőrödben .
2021. jan. 2. 21:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Sok a (pigment) bőrfesték a bőrödben.
2021. jan. 2. 22:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Fura még soha nemvolt ilyen hogy januárban barna vagyok
2021. jan. 2. 22:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Minél többet barnul a bőr, annál könnyebben fog újra bebarnulni és idővel egyre jobban és hosszabb ideig is fogja tudni tárolni a bőr a színt. Nem, ez nem azt jelenti hogy csokoládé leszel később egész télen is. Ennek van egy maximum határa és valószínűleg közel vagy hozzá.

Plusz az ember sokszor másképp látja magát mint a külvilág. Nem lehet hogy csak te látod magad barnábbnak?

2021. jan. 3. 07:55
 8/11 anonim ***** válasza:
a téli hideg szokta kiszívni a nyári barnaságot, de mivel idén még nem volt komolyabb fagy ezért vagy tovább barna. amúgy miért van rajtad nyáron hosszú nadrág a lábadon meg papucs? ez 35 fokban tök felesleges
2021. jan. 6. 15:43
 9/11 anonim ***** válasza:
A hideg nem szívja ki a bőrszínt. Ez egy oltári nagy baromság.
2021. jan. 6. 16:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Ki mondta , hogy hosszú nadrág van rajtam nyáron?🤣
2021. jan. 6. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!