"Szerintem maga a tény hogy egy természetes dologért fizetni kell az gáz."
NEM a természetes dologért kell fizetni, hanem hogy TISZTA helyen lehessen elvégezni, kulturált környezetben,
2021. jan. 1. 11:55
12/22 anonim válasza:
Nem, nem azért fizetsz. A plázáknak van önálló költségvetése, pl a bérleti díjakból amiket beszéd az üzletektől. Ha letörik a csap akkor fizessem ki azt is? Ha felpattogzik a járólap? Ha beázik? Bocsáss meg de ha ennyit nem tud egy hely megengedni magának hogy napi 3 takarítás, meg tiszta wc papír és szappan legyen akkor az gáz. Nem a természetes dologért fizetsz? De azért fizetsz. Iszol pisilsz. Eszel kakilsz. Ezért fizetsz hogy ezt máshol meg tudd tenni.
2021. jan. 1. 12:03
13/22 anonim válasza:
12: tehát dupla lehúzás.
Megiszom a piát fizetek elég szépen, mert ugye drága a bérleti díj. És amikor kipisálom, akkor is fizessek. Ugye sok plazában fizetős a klotyó.
Régebben az volt, hogy egy normál étteremben ha ott költöm a pénzem, ingyenes a wc.
2021. jan. 1. 12:46
14/22 anonim válasza:
Úgy viselkedtek,mintha gyakrabb lenne a nyilvános WC mint a levegő...
2021. jan. 1. 13:25
15/22 anonim válasza:
Mert nem annyira trehány mint te. Meg a férfiaknak azért jóval egyszerűbb, nőként én biztos nem vizelnék nyilvános helyen, ha van wc a közelben.
2021. jan. 1. 23:16
16/22 anonim válasza:
Egy nyilvános wc-t gondolom bérelni kell, esetleg berendezni, fizetni az alkalmazottakat, a tisztítószereket, a szappant, papírt, áramot, stb., nem értem azokat, akik ezt ingyen várják el. Mellesleg állítólag egyes országokban kijelölt helyeken az utca közepén is lehet vizelni úgy, hogy csak hátulról látszódik, de nekem ez is sok lenne még járókelőként is,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!