Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nőni fog még a péniszem?

Nőni fog még a péniszem?

Figyelt kérdés
17 vagyok és még csak 12 centi. Lehet még nagyobb?

2020. dec. 28. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Már nem nagyon fog nőni.

De egyébként ne legyél szomorú,nem a pénisznagyságtól lesz valaki jó férfi.

2020. dec. 28. 12:03
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Igen lehet még nagyobb 1-2cmrel, de az is lehet ekkora marad, talán kicsit vastagabb lesz. Erre semmilyen ráhatásod nincs sajnos.
2020. dec. 28. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell nagyobb. Főleg ha nem vagy 210 centi magas, és nincs nagy hasad hozzá.

170-180 centihez 13-14 centi már átlagos.

2020. dec. 28. 12:05
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem nagyon fog már nőni, de 12 nem is olyan rossz, ha elég vastag és jól tudod használni. Akivel szexelsz, annak úgyis inkább ezek fognak számítani, és gondolom téged is ez jobban érdekel, minthogy a haverjaidnak menőzhess vele a tesiöltözőben, hogy 25 centi... :)
2020. dec. 28. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Az attól függ,hogy a testmagasságod már beállt-e a végleges értékre.Vannak későn érő típusok,én is ennyi idősen indultam igazán fejlődésnek.Ha még növekedésben vagy akkor jó eséllyel a szerszám is nő még valamennyit.Ha már a testi fejlődés befejeződött akkor sok jóra már ne számíts ebben a tekintetben.
2020. dec. 28. 12:11
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem akarlak elkeseríteni, de nem fog már nőni valószínűleg. De ezzel semmi baj nincs. Nem ettől leszel férfi, és majd a partnered is ki tudod elégíteni. :)
2020. dec. 28. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
Lepontozhattok de 17 évesen már konkrétan ha tetszik ha nem kialakul a test.
2020. dec. 28. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem fog már nőni, de mint a lepontozásokból láthatod, van itt gyakorin, akinek 10 centire sem nőtt meg.
2020. dec. 28. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!