Duzzanat a jobb mellékherében? Normális nem az?
Figyelt kérdés
Nem is tudom mióta (talán mindigis ott volt) a jobb herém felett (gondolom a mellékherém) van egy kis keményedés, a balban is van, de nagyon enyhe (időnként jobban, időnként kevésbé érezhető). Fájdalmaim nincsenek, csak mostanában túl sok dokumentációs filmet, cikket néztem/olvastam és rámtört a rettegés. Hova forduljak? Urulógushoz? (valójában már hetek óta figyelem és nem történt semmi)2010. aug. 12. 21:54
1/2 anonim válasza:
Menj el az urológiára! Ha nem találnak semmi problémát, akkor legalább végre megnyugodhatsz és nem kell tovább rettegned. Ha jól tudom, akkor beutaló sem kell, maximum időpont (kórházanként változó).
2/2 anonim válasza:
minden normális hímnek a bal heréje nagyom mint a jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!