Szex közben fáj a hímvesszőm, mit lehet tenni ?
Figyelt kérdés
Miközben együtt vagyok a barátnőmmel az első lökések Nekem fájdalmasak, mintha a bőr feszülne a pucámon. Nem vagyok körülmetélve és egyébként feltudom huzni a bőrt lankadt állapotban, de mereven fájdalmas. Mi a megoldás ?2020. dec. 19. 02:38
1/5 anonim válasza:
Az első lökéseknél megeshet egyszerű a megoldás izgasd fel jobban plussz szájjal nedvesítse körbe neked és egyből becsusszan
2/5 anonim válasza:
Valószínű hogy akkor még nem elég nedves, mikor beteszed neki. Izgasd fel rendesen, ne sajnáld az időt az előjátékra.
3/5 anonim válasza:
Ember, fityma szűkületed van !!!
4/5 anonim válasza:
Ha lankadtan könnyen hátramegy, de mereven nem, akkor az részleges fitymaszűkület. Orvosnak érdemes lenne megmutatni, bár tudom, ez a vírus miatt most elég nehéz.
5/5 anonim válasza:
Te sem lehetsz annyira felízgulva,hogy a saját sikositó nedvet könnyebbé tenné a mozgatást bent. A sikositó nedv megjelenése jelenti azt,amikor 1 férfi készen áll a szexre. Ezt is kevesen tudják.
Ekkor egyik fél részéről már biztos van sikositás.Ebben nem lehet a nőkre hagyatkozni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!