Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek a recsego ropogo...

Mit tegyek a recsego ropogo bokámal térdemel?18/F

Figyelt kérdés
Ortopédián az orvos annyit mondott hogy lúdtalpbetétet kell hordjak a térdemet meg le rendezte annyival hogy semmi baja mert nem ropogott amikor vizsgálta..
2020. dec. 18. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
18 éves korban gyakori tünet. A növekedés még nem állt meg, és egyes részek gyorsabban nőnek, mint ahogy azt az ízület kívánná. Általában tünetmentesen elmúlik.
2020. dec. 18. 17:51
 2/4 A kérdező kommentje:
184 cm magas vagyok kb 3 éve nem nőttem már semmit
2020. dec. 18. 18:21
 3/4 Arktika válasza:
Én 17évesen maradtam 178cm. Hiszed vagy sem, Nekem kb 10 évig recsegett a bokám térdem, fájt az izületem a csipőm mögött, de mind hirtelen elmúlt, amikor az autógyárban ki be kellett ugrálnom a kocsikba, csomót kellett guggolásból előrehajolni ugy dolgozni, na ezt csináltam egy honapig, izomlázam is lett de azután már nem fájt többet a derekam es nem recsegett a lábam. Szerintem a sok előrehajolás valahogy kilazíthatta az eddig agyonfeszült inszallagokat és porcokat. Leülsz a földre nagy terpeszbe és nyujtott karokkal 5-10kg-os sulyzót emelgess magad előtt ugy h a derakaddal előhajolsz amennyire tudsz, én ezt napi 400szor csináltam egy honapon át, a sulyzós gyakorlat is kb ugyanez
2020. dec. 18. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
19 éves vagyok, nekem ugyan nem, de haverjaimnak volt ilyen. Egyrészt lehetséges, hogy korábban növőgörcsöd volt és abból maradt vissza “tünetként”. Másrészt lehetséges a porcleválás vagy már egy korai porckopás. Szerintem érdemes lenne egy másik ortopédust is megkeresni, hátha ő észreveszi.
2020. dec. 19. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!