Miért fáj nagyon a balherém?
Figyelt kérdés
Reggel felébredtem és mikor önkielégíteni akartam, és mikor így konkrétan megmozdítottam a heréimet a balherém fájt Akkor még nem olyan nagyon. Utánna teltek az órák és egyre jobban fájt és mostanra már baromira. Félek hogy valami komoly baj történik. Sérülésre nem gyanakszom mert tökön hála istennek nem rúgott senki. Segítsetek kérlek.2020. dec. 13. 17:08
11/13 anonim 

válasza:

Ez esetben lehet mondjuk egy mellékhere gyulladás ezzel meg urológushoz érdemes menni. Mondjuk így valóban ráér holnap.
13/13 anonim 

válasza:

Honnajt a f. ból tuggya az a f., hogy kamuból írtam, amit írtam. A 2. vagyok. Nekem már 3x jött így össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!