Hirtelen fitymaszűkület?
Sziasztok!
25 éves férfi vagyok, és soha nem volt gond a péniszemmel. Soha nem volt fitymaszűkületem. Arra lettem figyelmes, hogy a mai nap maszturbáltam, és láttam hogy valami nem stimmel. Ugyan a makk alá tudtam húzni a bőröm, de éreztem/láttam, hogy nem az igazi. Kicsit begyűrűsödött, és nem tudtam hátrahúzni hogy kisimuljon. Látszatra biztos, hogy valamilyen fokú fitymaszűkületem lett. Ahogy maszturbáltam, hámlott is végig.
Van ötletetek, hogy ez mitől lehet? Esetleg valamilyen gyulladás miatt? Ha a gyulladás megszűnik, visszaáll minden normálisan? Természetesen, holnap felhívok egy magánrendelést. Addig is csak érdeklődnék, vagy tapasztalatokat hallgatnék meg.
Szép napot nektek!
Köszönöm a választ!
Ha gyulladás, más tünetei is kellenének hogy legyenek nem? Vagy nem feltétlenül szükséges?
Mindenképp megyek orvoshoz!
gyulladas lehet reakcio barmire pl mososzer valtas, vagy valami volt kezden mikor megigazitotad boxerben.
vagy konkretan szevezetedben van valami gyulladas.
de lelehet cukor betegség miatt is, lenyeg hasznald vagy verd ki vagy valami ne enged be szüküljön napi 1 belekell ferjen az idődbe :D
Bármi lehet
Gyulladás, cukorb, gomba, fertőzés
Ne most masztizz
Sziasztok!
A kérdés feltevése után elkezdtem kenni canestennel és kb 2-3 nap múlva semmi nyoma nem volt az egésznek.
Ma arra lettem figyelmes, mikor maszturbáltam, hogy nagyon durván hámlik a péniszem.
Mióta elmúlt a feltehetően gombás fertőzés azóta nem volt ilyen problémám.
Lehetséges, hogy a túlzott szappannal való tisztálkodás eredményezte a hámlást, vagy ismét kiújúlt a gombás fertőzés?
Tehát a lényeg, hogy minden "gombás" panaszom elmúlt.
Most ma vettem észre maszturbálás közben, hogy durván hámlik.
Erre irányul a kérdésem, hogy mitől lehetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!