Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyi idő után gyógyul meg a...

Mennyi idő után gyógyul meg a futyi?

Figyelt kérdés
Ma lehúzta a sebész a fiam futyijet nagyon faj neki.

#orvos #Fityma letapadas
2020. dec. 11. 21:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Gond volt feltételt alatta és viszketett neki.
2020. dec. 23. 19:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Ahogy irtad 10es jol gondoltad
2020. dec. 23. 22:11
 13/18 anonim ***** válasza:
25%

Ez nem orvosi feladat.Te is csak a felnőttekéhez értesz.

Örök "élményt" szereztél a fiadnak,remélem már a metélését is betervezted .

2021. jan. 5. 19:32
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

Az én fiamnak semmi maradandó "élményt" nem okozott,eszében sincs és akkor se problémázott rajta. Pár napig kellemetlen volt aztán annyi. Ne túlozzunk már...

Ezenkívül nem tépik,hanem előtte bekenik érzéstelenítővel és lassan szétválasztják.

Neki a művelet egyáltalán nem fájt.

Lehet lepontozni ;)

2021. febr. 12. 08:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkora kamut sem hallotam meg mint amit leirtal 🤣 gondolom meg örült is es elvezte is. Mellekesen 1 hatarozott mozdulattal tepik mivel rajta le. De nem baj hatha valaki hisz neked
2021. febr. 12. 08:58
 16/18 anonim ***** válasza:
73%

Na megjött a kamuzós,szánalmas hogy mással nem tudsz visszavágni.

Tényleg hihetetlen mi hogy nem minden gyerek szarja össze magát tőle.NEM RÁNTOTTÁK,lefejtették lassan,miután lekezelték egy puhító majd érzéstelenítő krémmel :) Ezután 20 perc várakozás,és láttam milyen szép simán ment,utána annyit mondott a fiam,hogy anya kár volt ennyire félnem nem is fájt.

Tessék utána érdeklődni és ha gondolod a miskolci GYEK sebészetére menj be ,nekünk rokon az orvos aki csinálta biztosan nincs jobb dolgom mint itt hazudozni pfff.

Emberek csak egy megjegyzés nem mindenki éli át ugyanúgy a dolgokat ahogy ti, vannak kivételek,tessék ezt elfogadni és nem meghazudtolni mást ismeretlenül.

Nagyon rossz természetre és szegényes lelkivilága van az ilyen embernek,csak sajnálni tudom.

Akinek nem inge...:)

Szép napot mindenkinek.

2021. febr. 12. 09:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Miért írtad ki újból?

Nalunk 3 nap után jobb lett

2021. jún. 7. 14:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Az angol egeszsegugy szerint az a protokoll, hogy amig serdules elott nem kezd el levalni, es a gyerek sem probalgatja, addig ugy kell kezelni, hogy az ott egyben van es kivulrol kell mosni.

Nem ertem ezt a ket tabor dolgot.

2021. jún. 7. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!