Állandó hát, gerincfájdalom, fejfájás, szédülés mitől lehet?
Minden reggel erre kelek, és nagyon rossz.
Volt már valakinek hasonló?
Mi okozhatja?
Az egyik lehetöség, hogy az ágyad nem megfelelö, rossz tartásban alszol - erre megoldás egy új, megfelelö ágy beszerzése.
A másik lehetöség meg, hogy ideje lenne felkeresni egy szakorvost, aki kideríti, mi okozza ezeket a tüneteket!
Járok orvoshoz is, nem itt akarom kezeltetni magam, viszont semmire sem megyek vele, mert minden oké eddig.
Csak azért tettem fel a kérdést, hátha voltak már valakinek hasonló tünetei amire az orvos és én sem gondoltam még, amin el lehetne indulni.
És mit mondtak eddig az orvosok? Ezek egyáltalán összefüggnek egymással? Vagy különböző betegségeket keresünk?
Egész nap van? Vagy csak reggel?
Vérnyomásod milyen? Szédülés, fejfájás miatt én alacsony vérnyomásra gondolnék először. Főleg, ha felkelés után van. A gerinc, hát fájdalomra mondtak valamit? Porckorongsérv?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!