Miért piros a fitymám, ha 1 napig nem mosom?
Ha 1 napig nem mosom, másnap estére piros szokott lenni a fitymám, és viszket egy kicsit. Relatív enyhe fityamszűkületem van, ami azt takarja, hogy lankadt állapotában teljesen hátra tudom húzni a fitymát, és minden este mosom is, viszont mikor kimarad 1 nap, másnapra piros lesz, és egész nap viszket, megmosás után ismét oké minden.
Gombás fertőzés, vagy valami más?
Szexuális életet nem élek, maszturbálni szoktam csak.
24/F
2. vagyok.. :D bocsánat, nem akartam semmi passzív agresszív kommentet :)
én azt vettem észre, ha nem mosom meg maszturbálás után, és ugye a maradék kicsöpög, az tud viszketni, főleg ha olyan alsó van rajtam, amiben izzad is a fickó rendesen :D
gyakorlatilag egy bomló folyamat miatt van, amiben a baktériumok rendesen elszaporodnak :) kellemetlen, mosással hamar megoldható.. kiverés után dobd gyorsan csap alá, vagy zuhany alatt csináld, és gyorsan le is lehet mosni
szaga nincs? csak viszket?
Szaga általában olyan van, mint amikor nem mosod. XD
Egy enyhe van, de nem vészes. Tehát akkor elvileg nem betegség, vagy fertőzés, csak simán a tisztálkodás hiánya?
Megj: Nem mindig van egyébként, van mikor hoki után másnap este még semmi baja, hiába nem lett megmosva.
megint én.. x)
nem hiszem h bármi baj lenne, ha alapból nincs semmilyen panasz :) próbáld ki, hogy hokizás nélkül nem mosod meg egy napot, hátha ugyanez jelentkezik e
ha mégis meglenne mindig ez a tünet, és mosástól függetlenül sem múlik, kérj valamit dokitól..
nekem egy régi háziorvos azt mondta hasonlóra, hogy nem kell maszturbálni.. abban a percben mentem át másik orvoshoz, aki azt mondta, hogy fiam, mosni kell.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!