Vazektómia műtétet hol végeznek? Lehet sztk alapon?
Mielőtt levágná, inkább védekezzetek más módon.
De nem TB támogatott.
Mint írtam , spirálom van, de mivel nem akarunk több gyereket, erre gondolt/unk. Kb 3 év múlva kell levenni és akkor lenne aktuális.
Találtam egy magán kórházat, ahol tb támogatottan 140-150.000ft. Akkor ez lehet a legolcsóbb 🤔.
Mint írtam, védekezzetek más módon.
Ez megtehetitek, még a spirál fentléte alatt is.
Megcsináltathatja, hiszen elmúlt 41. Viszont családtervezési célból
nem állja a TB. A női művi meddővé tétel 70 ezer forint környékén van, szerintem max. ehhez hasonló ára lehet annak is (bár egyszerűbb műtét, mint a női, lehet emiatt olcsóbb is). Az adott intézményben kell megérdeklődni, hogy mennyi az annyi.
Itt pl. 40 ezer forint, bár 2017-es a lista, lehet drágult azóta.
3” Nem vagyunk fiatalok. Tudjuk mit akarunk. A legbiztonságosabb hogy ne legyen több gyerek, a spirál, ami növeli a kis medence gyulladás lehetőségét. Családomban sok a rákos, ha lehet nem szeretném a végtelenségig.
A gumi vicc. A gyógyszer kétséges, ha beteg lesz az ember , vagy elfelejtek bevenni egyet.
6” nagyon köszi! Pont a János kórházhoz tartozunk.
Megvárjuk, míg lecseng kicsit a vírus és elkezdjük. Úgyis az első konzultáció és a műtét között kell egy év, hátha meggondolta magát.
Nem akarunk több gyereket!!!
Annyira jo, hogy ilyen párod van. Az enyem hallani se akar rola, de en nyugodt szívvel vállaljak be egy hasi műtétet, vagy rakassak be spirált. Gyogyszert nem szedhetek...
A Férfi fogamzasgatlot kene mar feltalálni vegre.
7/8: Bele kell vágni. Gumizzanak a tinik:)
A férjed meg ne majrézzon, vagy kilenc éve túl vagyok rajta. Mondd meg neki, nem lesz semmilyen mellékhatás, az ejakulátum 90%-a ugyanúgy rendelkezésre áll, csak nem lesz benne hímivarsejt. Nyomhatja, ahogy a csövön kifér, következmények nélkül lehet hemperegni, leszámítva az ágynemű cseréjét:)
8/8: "A Férfi fogamzasgatlót kéne mar feltalálni végre"
A normális férfit kéne már végre feltalálni. Nem kellenek a hülye kifogások, a férfi művi meddővé tétel sokkal kisebb kockázattal jár.
46F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!