Mekkora az átlag péniszméret tini korban? (15,16 éves korban?)
11es vagyok:
Megfigyeltem mar ezen az oldalon mindenki szetkurt ezer nőt, sosem sült be, es minimum 20 centis farka van. Ez az oldal pont arra jó, hogy őszinték legyünk anonim módon, felesleges süketelni. Katona vagyok ,rengeteg helyen jártam és több száz különböző férfival fürödtem egy helyen, hisz tudjuk a szallasunk sosem egy több csillagos szálloda, ahol külön fürdő van. Nem vagyok szégyenlős, hisz az h mekkora a farkam nem en hatarozom meg. Az h dagadt vagyok e, az mar rajtam múlik, de ez nem. Miért szégyelljem a 14 centit, ha nem tehetek róla h ekkora ? Egyébként, a nagy átlagot nézve, kb 12-15 centi az átlag, persze lattam embereket 20+ cm-rel, mint ahogy az itt kommentelők is, de az kb 20bol 1 ember. Ahogy egyik munkatarsam mondja: A kis bohóc is tud nagy cirkuszt csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!