Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mekkora az átlag péniszméret...

Mekkora az átlag péniszméret tini korban? (15,16 éves korban?)

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem a méret számít, de érdekel, hogy anno nekem mekkorának számított a péniszem.. :D (akkor a suliban mindenki 20+-t mondott) Már kerestem, de nem találtam a kérdésemre a pontos választ. Légyszi az oltogatásoktól és idióta válaszoktól kíméljetek. (Most 17 vagyok) Köszi.

2020. nov. 26. 21:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28 évesen 14 centi.
2020. dec. 28. 13:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Jé, egy őszinte ember, akinek nem 20 centis 14 évesen.
2020. dec. 28. 16:46
 13/15 anonim ***** válasza:

11es vagyok:

Megfigyeltem mar ezen az oldalon mindenki szetkurt ezer nőt, sosem sült be, es minimum 20 centis farka van. Ez az oldal pont arra jó, hogy őszinték legyünk anonim módon, felesleges süketelni. Katona vagyok ,rengeteg helyen jártam és több száz különböző férfival fürödtem egy helyen, hisz tudjuk a szallasunk sosem egy több csillagos szálloda, ahol külön fürdő van. Nem vagyok szégyenlős, hisz az h mekkora a farkam nem en hatarozom meg. Az h dagadt vagyok e, az mar rajtam múlik, de ez nem. Miért szégyelljem a 14 centit, ha nem tehetek róla h ekkora ? Egyébként, a nagy átlagot nézve, kb 12-15 centi az átlag, persze lattam embereket 20+ cm-rel, mint ahogy az itt kommentelők is, de az kb 20bol 1 ember. Ahogy egyik munkatarsam mondja: A kis bohóc is tud nagy cirkuszt csinálni!

2020. dec. 28. 18:17
 14/15 anonim ***** válasza:

13

Na ki kamuzik?

2020. dec. 28. 18:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs h ki kamuzik, en csak azt mondom h az ilyen kérdésekhez mindig csak olyan emberek tévednek ise,akiknek vagy orias farkú van, vagy pedig halálra kezelnek minden héten 3 különböző not.....
2020. dec. 29. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!