Hogy tudnám megszüntetni hogy ne izzadjon folyton a tenyerem?
Előbb a kiváltó okot kell megkeresni.
Pajzsmirigyed rendben van?
Ha serdülő vagy, akkor normális, és elmúlik, mert ez a vegetatív idegrendszer kiegyensúlyozatlan működésének következtében jön létre. A serdülőkor végén beáll egy normál szintre.
HA már nem vagy serdülő, akkor ki kell vizsgálni az okait, ami lehet extrém stressztől, belgyógyászati dolgon át, endokrin probléma.
Ha érdekel a téma, olvasd ezt:
Sehogy sem lehet ezt elmulasztani. Izzadásgátló tenyérre? Ha nem tud valaki okosat hozzászólni akkor inkább kattintson tovább! A hiperhidrosis azaz fokozott izzadás ellen a botox sok esetben 2-3 hét szárazságot ad, de utána ugyanúgy elkezd izzadni. Erre nincs végleges megoldás. Esetleg az lenne hogy gyenge árammal működő kezelés, ami abból áll hogy a kezét vagy a lábat vízben kell tartani kis ideig, közben kis erősségű áram dolgozik benned, ennek hatására gyengül az izzadás, de ez sem 100 százalékos megoldás, mert minden ember más.
Nekem is ez a gondom gyerekkoromban kezdődött és semmilyen orvos nem tudott ezzel mit kezdeni, sok még nem is látott izzadó tenyeret.
Napi többször moss kezet, töröld szárazra és legyen nálad mindig olyan zsebkendő ami szívja a nedvességet. Izzadásgátló szereket fölösleges venned, nem fog használni. Én ezt már mind végigjártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!