Minden fiúnak nagyobb az egyik oldalt a heréje?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és az egyik oldalt nagyobb a herém és felek hogy rak lesz. És mostanában érzékenyebb lett a péniszem de mintha több lenne az ondóm:)2020. nov. 9. 22:10
1/8 anonim válasza:
Nem, van kinek a másik kisebb. Ha a pöcsöd lett érzékenyebb, ne aggódj, ha golyó tapintásra érzékenyebb akkor lehet aggódni. Ez nem igaz egy be nem teljesült este után. Akkor tud rohadtul fájni az is.
2/8 anonim válasza:
Állítólag a bal oldali nagyobb, mert annak anatómiai okokból jobb a vérellátása.
3/8 anonim válasza:
Mindenkinek az egyik kisebb mint a másik, de úgy is lehet mondani, hogy az egyik nagyobb mint a másik. Sőt, az egyik lehet kicsit/jobban lóg mint a másik. Ennek biológiai oka van, a spermiumok védelme a célja.
Az hogy több ondód van és picit érzékenyebbek az lehet hormonális ok is, hiszen 16 évesen tombol a tesztoszteron. Amíg nem jelentős és nem állandó a fájdalom, addig nem nagyon van ok az aggodalomra. Verd ki naponta és kiürül a tartályod, és ha elmúlik a herefájdalom akkor csak a több sperma okozta. Ha nem, akkor viszont doki.
5/8 anonim válasza:
Én el is neveztem őket, a gyerekkori kutyáimról. A jobb a csibész, a bal a lajka.
6/8 anonim válasza:
Azért ez kicsit beteg hogy kutyákról nevezted el őket.
7/8 anonim válasza:
<poén>Ok, nem esett le a balalajka. </poén>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!