Hpv szemölcs/condyloma a húgycsőben. Mire számítsak?
Sziasztok!
Elég kellemetlen téma, sajnos a húgycsövemből kilóg egy hpv szemölcs. Először nem ijedtem meg, mivel neten azt olvastam nem nagy dolog, ecsetelő, krém és ennyi.
Viszont ez a sima szemölcsre igaz, a húgycsőben lévőre nem, azt le kell vágni/műteni...
Kezdtem a bőrgyógyászaton, elküldött urológushoz.
Az urológus elküldött korházba urológiai szakambulanciára. Ott valószínűleg szintén továbbpingpongoznak sebészetre. Minek kell megmutatom a pöcsömet a fél világnak hogy célba érjek? De mindegy, ez mellékszál.
Szoval a kérdésem az lenne, hogy ha valaki járt így, annak milyen tapasztalata van ezekrol? Kicsit félek, életem első műtétje lesz, az is egy elég kényes helyen...
Üdv a magyar egészségügyben.
Ha fontos a himbilimbid, akkor magán orvossal műttesd, kevesebb az esély rá, hogy az orvos átvág valami eret vagy bármit, amitől később használhatatlan lesz vagy tovább műtétre lesz szükséged. Tudom, hogy drága de hát nem tudom, gondold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!