Együttlétem volt egy lánnyal gumi nélkül, és most hámlik a makkom, illetve kicsit vöröses, mi lehet ez?
Nem felelőtlen egyéjszakás kalandról van szó, kíméljetek..
Nem fáj, kicsit érzékenyebb a makkom.
Normális válaszokat kérlek.
17/fiu
Attól függetlenül, hogy engem pontoztak le legjobban, azt ne annak tudd be, hogy ennek van bármi relevanciája. Ez csak az általános gyakorlat szerinti ragyás seggfejek büntetése, aki nem cinikus és flegmázó baromságokkal támadja azt akinél van esélye.
A valóságban viszont tényleg nem kell aggódnod emiatt, ez az irritáció simán el fog múlni. Ehhez nem kell boldog-boldogtalannal összefeküdni, ennek nem sok köze van a vírushoz, ha előtte mindketten szüzek voltatok és most próbáltátok gumi nélkül, akkor is lehet ilyen. Később nem fog kijönni, így nem kell megszakítani a nemi életet, az itt károgó passzív-agresszív idiótáknak meg nem kell bedőlni, mivel jó részük eleve meg sem közelített még pinát, és úgy oszt itt életvezetési tanácsokat.
A Canesten sem csodaszer. Több féle gomba létezik. továbbá valószínűleg a csajnak is kezeltetnie kellene magát...
Szóval menjetek el mind a ketten dokihoz
Jah meg még annyi, az is lehet hogy kidörzsölődött mert nem volt elég nedves. Szóval nem kell azonnal kenegetni minden szárral amit írnak. Komolyan mondom szánalmas. Piros a makk egy kiadós szex után, akkor már azonnal menjen a nemibeteg gondozója vagy kenje Canestennel. Az hogy a nem megfelelő kezelés többet árthat mint használ arról meg mindenki hallgat.
Kend be neogranormonnal 2 napig. Ha nem javul, akkor még doki.
6-os bameg olyat röhögtem a válszodon, hogy a lányom felriadt mellettem. 😀
Amúgy én is valamo gombára tippelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!