Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Együttlétem volt egy lánnyal...

Együttlétem volt egy lánnyal gumi nélkül, és most hámlik a makkom, illetve kicsit vöröses, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Nem felelőtlen egyéjszakás kalandról van szó, kíméljetek..

Nem fáj, kicsit érzékenyebb a makkom.

Normális válaszokat kérlek.

17/fiu

2020. okt. 20. 23:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
2020. okt. 21. 08:23
 12/17 anonim ***** válasza:
28%

Attól függetlenül, hogy engem pontoztak le legjobban, azt ne annak tudd be, hogy ennek van bármi relevanciája. Ez csak az általános gyakorlat szerinti ragyás seggfejek büntetése, aki nem cinikus és flegmázó baromságokkal támadja azt akinél van esélye.

A valóságban viszont tényleg nem kell aggódnod emiatt, ez az irritáció simán el fog múlni. Ehhez nem kell boldog-boldogtalannal összefeküdni, ennek nem sok köze van a vírushoz, ha előtte mindketten szüzek voltatok és most próbáltátok gumi nélkül, akkor is lehet ilyen. Később nem fog kijönni, így nem kell megszakítani a nemi életet, az itt károgó passzív-agresszív idiótáknak meg nem kell bedőlni, mivel jó részük eleve meg sem közelített még pinát, és úgy oszt itt életvezetési tanácsokat.

2020. okt. 21. 09:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A Canesten sem csodaszer. Több féle gomba létezik. továbbá valószínűleg a csajnak is kezeltetnie kellene magát...

Szóval menjetek el mind a ketten dokihoz

2020. okt. 21. 09:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Jah meg még annyi, az is lehet hogy kidörzsölődött mert nem volt elég nedves. Szóval nem kell azonnal kenegetni minden szárral amit írnak. Komolyan mondom szánalmas. Piros a makk egy kiadós szex után, akkor már azonnal menjen a nemibeteg gondozója vagy kenje Canestennel. Az hogy a nem megfelelő kezelés többet árthat mint használ arról meg mindenki hallgat.

Kend be neogranormonnal 2 napig. Ha nem javul, akkor még doki.

2020. okt. 21. 09:30
 15/17 anonim ***** válasza:

6-os bameg olyat röhögtem a válszodon, hogy a lányom felriadt mellettem. 😀

Amúgy én is valamo gombára tippelnék.

2020. okt. 21. 14:15
 16/17 A kérdező kommentje:
update: hidratalo kremekkel kenegettem, es nagyon sokat javult a helyzet, meg mindig nem a regi, kicsit pirosas
2020. okt. 22. 01:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül, hogy engem pontoztak le, ez azt jelzi, hogy aki elolvasta, nagyon megsértődött és magára vette, és "bosszú"-ból pontozott. A valóság ezzel ellentétben az, hogy ez nem nemi betegség, ami írtál, nem lesz gondod vele később, mint ahogy írtad is, és a korábbi válaszom helytálló. Ez akkor is előfordul, ha előtte mindketten szüzek voltak, és mint ahogy a válaszodból is sejteni lehet, nálad is ez állhat fenn, hogy a pároddal elkezdtétek használni a fogamzásgátlót. Én tudom miről beszélek, szemben azzal, akinek a keze még csak a saját farkával találkozott életében, mégis azzal tölti az idejét, hogy névtelen fórumokon "rendszabályozzon", és ezzel félrevezető marhaságokat írogasson. Ez a kényszer a lúzerség egyik tüneteként említhető, ami mögött a lelki nyomor áll mint indikátor. Fontos, hogy ne ezekből indulj ki, mert félrevezetőek, ha nagyon aggódsz, készíts vizsgálatot, ami kimutatja és alátámasztja amit írtam, higgy a tényeknek és a szakmának, az interneten élő szokásos személyiségzavaros okoskodás erre alkalmatlan.
2020. okt. 22. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!