Miért nincs spermám?
Figyelt kérdés
13éves vok és az ööszes oszitársamnak van.2008. nov. 28. 15:46
1/10 Srapnel válasza:
Azért, mert 13 éves vagy. Van, akinek 14-15 éves korában van az első magömlése.
Az osztálytársaid egy része meg lehet, hogy egyszerűen hazudik.
2/10 anonim válasza:
heh?olyan nincs,hogy nincs!csak ki kell hozni,nem hiszem,h egy fiúnak magyaráznom kéne a módját,vagy lehet,h még túl fiatal vagy...!?önkielégítéssel próbálkoztál már?
/Szmötyi/
3/10 anonim válasza:
jah,h 13 éves vay...ok...átsiklottam fölötte...bocs
/Szmötyi/
4/10 anonim válasza:
Menj le a közértbe és vegyél... kérd bátran az eladó nénitől.
5/10 anonim válasza:
Lehetséges hogy a túl alacsony értelmi szint miatt nem termelődik.
7/10 anonim válasza:
hát ha megkérnél valakit h beleverje neked 1 küblibe, te elrakod, és van spermád. 1xű
8/10 anonim válasza:
Lehet hogy kamuznak az osztálytársaid.
9/10 anonim válasza:
10 éves korban vagy korában is előfordulhat magömlés.A nemi érés szőrősődés 12-12,5 éves korban kezdődik,de aki kis növésű annál ez akár 14-16 éves korban történik csak meg,ahogy a magömlés is később
10/10 anonim válasza:
nem tudom hogy így volt, de én ugy emlékszem hol 6 évesen is kicsit olyasnvolt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!