Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van olyan, hogy here pattanás?

Van olyan, hogy here pattanás?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megjelent a herémen egy pattanás szerű valami, az elején csak piros volt de aztán fehér lett a közepe és végül az egész. Nem nyúltam hozzá, mert nem tudtam micsoda és azt hittem majd magától el múlik. Most nézegettem és elég feszes volt, nyomkodtam és egyszer csak ki pukkant. Lehet ebből valamilyen bajom?

17/F

2020. okt. 1. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz. Fertőtlenítsd!
2020. okt. 1. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Furunkulus , combon haton sheggen előjöhet ...
2020. okt. 1. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Utolsó: lehet hogy furunkulus volt,de szerintem erre kicsi az esély,azt nagyon fájdalmas lett volna magának kinyomnia mivel a szövetek mélyebb rétegeibe is elér. Szerintem inkább egy pattanás volt.

Egy cikk a furunkulusokról:

[link]

2020. okt. 1. 21:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha ez a furunkulus tényleg fáj, akkor nem az volt, mert szinte meg se éreztem, hogy kinyomtam és most sem fáj.

2020. okt. 1. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg nem az volt. Nagyon fájt volna a furunkulust kinyomni.
2020. okt. 1. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!