Milyen magas leszek?
Figyelt kérdés
Az osztályban tavaly az egyik legkisebb voltam, kb 150 cm voltam tavaly szeptemberben. Most 166 cm vagyok, és azt veszem észre, hogy kezdek mindenkit beérni, sőt vannak akiknél már magasabb is vagyok. Meddig fogok még nőni? A nemi érésem szintjén van már fanszőröm, a hónaljszőröm még csak most kezd átmenni fekete szőrzetbe, tehát a koromhoz képest nem vagyok koránérő. Apám 180 cm.2020. szept. 26. 14:32
1/2 anonim válasza:
A várható magasságod becslésében talán egy sportorvos tudna segíteni. Ezt ennyi adatból nem lehet megtippelni. Édesapád sem alacsony, ha szerencséd van, te is lehetsz akkora, mint ő.
2/2 anonim válasza:
Anyukád mekkora (még a nagyszülők magassága is fontos szerepet játszhat, lehet, rájuk üt valaki)? És hány éves vagy?
Ismerek olyat, aki 13-14 évesen nyúlt ekkorát, de utána szinte meg is állt, meg olyat is, aki gimi első évében volt max 165 cm, érettségire meg majdnem 190.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!