Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet nagyobb a májam? 18/F

Mitől lehet nagyobb a májam? 18/F

Figyelt kérdés
A májam 1harántujjnyival nagyobb. Úgy emlékszem hogy 5 éve UHn is nagyobb volt. 9 hónapja volt mononukleózisom, azért voltam most UH-n, a lépem már normál méretű. Vérvételre még nem sikerült eljutnom annyian voltak. A nagyobb máj lehet genetika? Veleszületett, veszélytelen? Anyukám aztmondta hogy apumnak is nagyobb mindíg.
2020. szept. 21. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Az alkohol az megtudja rendesen növelni.

DE a gyógyszer fogyasztás és hasonló káros szenvedélytől is lehet nagyobb.

2020. szept. 21. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Zsírmáj. Olvass utána. Nem csak alkohol lehet.
2020. szept. 21. 16:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Szerintem nem ittam többet, mint a korombeliek, jó körülbelül 15-17éves koromig előfordult hétvégenként az ivászat, már egy jóideje nem, nem is vonzz, ennyitől nem kéne hogy gondot csináljon, nem?

Laktózérzékeny vagyok azt tudom, vagyis csak erről tudok, de nem igazán etkezem úgy, mert tüneteim nincsenek, puffadás stb, szval lehet esetleg ettől is?

2020. szept. 22. 00:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Több dologtól is lehet.
2020. szept. 24. 11:01
 5/5 anonim ***** válasza:
tulsuly pl
2020. szept. 24. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!