Altatok nyugtatok nehezen hatnak , tanacs?
Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 22:39
1/2 A kérdező kommentje:
58 eves vagyok 30 eve szedek nyugtato altato. Regen 0.25 rivitol horkoltam. Most lendornin meg se kottyan. Van mikor 5 napig alszom gerodormrtol majd jön egy almatlansagi hullam. 4 honapig voltam munka nelkül. 8kor alig tudok felkelni. Beveszem a lendormint 2 ora mulva is felvagyok. Hogy pihenjek fel rivo es egy rudotel. 1, 5 ora alvas . Ujabb fel rivo. De momdom sokszor 2 hetig eleg volt egy szem . Gondolom felborult a belső rendszer Örülnek ha valaki adna tanacsot. Köszönöm
2020. szept. 20. 22:43
2/2 Angel3000 válasza:
Szia! Nem jó ez a sok gyógyszer szedèse! Minnèl kevesebb gyógyszert szedsz annál jobban fogod idôvel èrezni magadat! A Rivoltrilt szorongások ellen szokták felirni, nem altató! A Sanval fimtabletta ès a Stilnox altatók pèldául jobban hatnak ha ûres gyomorra veszed be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!