Ki kell menned éjszaka pisilni?
Idősebb korban nemcsak a prosztata megnagyobbodás okoz gondot, hanem a vesék lassúbb működése is. Fiatal koromban egy vesekő hajtó ivókúra során a 1,5 liter folyadék megivását követően 1-1,5 óra után jött az ürítési inger és gyakorlatilag 4-5 órán belül távozott az összes folyadék. Ma már a késő délután-este során elfogyasztott folyadék csak hajnal felé akar kijönni ill késő hajnalban-kora reggel felé (4-6 ó között). Szóval itt már más törvényszerűségek vannak, mint fiatalon.
75F
Régebben én is ki kellett menjek minden éjszaka. Nagyon kellemetlen volt, mert nehezen tudtam visszaaludni. Ezt nagyon meguntam és kerestem valami megoldást. Elkezdtem szedni prosztatát és veseműködést támogató gyógynövényalapú bigyókat és egyre ritkábban kellett már kimenjek. Mostanra már elég ritka, amikor e miatt ébredek meg éjszaka.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!