Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ki kell menned éjszaka pisilni?

Ki kell menned éjszaka pisilni?

Figyelt kérdés
Nekem egyszer ki kell... 52/f

2020. szept. 20. 05:52
A kérdező szavazást indított:
Igen, egyszer.
Igen, többször.
Nem, átalszom az éjszakát enélkül.
34 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Idősebb korban nemcsak a prosztata megnagyobbodás okoz gondot, hanem a vesék lassúbb működése is. Fiatal koromban egy vesekő hajtó ivókúra során a 1,5 liter folyadék megivását követően 1-1,5 óra után jött az ürítési inger és gyakorlatilag 4-5 órán belül távozott az összes folyadék. Ma már a késő délután-este során elfogyasztott folyadék csak hajnal felé akar kijönni ill késő hajnalban-kora reggel felé (4-6 ó között). Szóval itt már más törvényszerűségek vannak, mint fiatalon.

75F

2020. szept. 20. 06:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Régebben én is ki kellett menjek minden éjszaka. Nagyon kellemetlen volt, mert nehezen tudtam visszaaludni. Ezt nagyon meguntam és kerestem valami megoldást. Elkezdtem szedni prosztatát és veseműködést támogató gyógynövényalapú bigyókat és egyre ritkábban kellett már kimenjek. Mostanra már elég ritka, amikor e miatt ébredek meg éjszaka.

42F

2020. szept. 20. 07:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha túl sokat iszok lefekvés előtt akkor felébredek hajnalban, de szerintem ez teljesen normális. Hogyha többször kelsz fel, vagy idősebb vagy, akkor pedig lehet prosztata gond, ami szintén normális az idős korosztályban, de erre már vannak kapszulák.
2020. szept. 20. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!