Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Vizelettel kapcsolatos probléma?

Vizelettel kapcsolatos probléma?

Figyelt kérdés

Nos kb 1 hónapja észleltem, hogy sűrűn járok pisilni. Elmentem háziorvoshoz felírt Cifránt, mert felfázásra gondolt. Gyógyszert beszedtem mind, viszont a probléma továbbra is fent áll. Vérvétel, vizelettenyésztés, sima vizelet. Minden negatív, látszólag semmi bajom. Viszont a problémám továbbra is fent áll. Cukros nem vagyok.

Kb fél óránként kell pisilnem, néha kicsit a húgycsöven érzékeny fájdogál de nem veszés meg oldalt a medencém alatt a combtő felett néha érzékeny. Ezen kívül semmi más tünetem nincs. Mi lehet a gond? Teljesen kéttségbe vagyok esve mert így dolgozni is alig tudok. Tőzegáfonya, kamilla, medveszőlő tea/kapszula nem segített semmit :(

2020. szept. 14. 10:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Prosztata szűkület?

Érdemes lenne elmenned urológiára.

2020. szept. 14. 10:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Urulógust javasolnék.
2020. szept. 14. 12:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen igen. Házi orvosom is oda irányított, viszont október végére van szabad időpont. Addig gondoltam hátha valaki tud valami okosat. :( Vagy csak üljek oda rendelési időben egyik reggel aztán hátha két kávé között megvizsgál valaki mint a fülészeten szokás? :D
2020. szept. 14. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem fognak megvizsgálni időpont nélkül. Most jelen helyzetben pedig a kórházba sem engednek be.
2020. szept. 14. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Már hogyne engednék be. Csak látogatási tilalom van, a rendelések működnek.

De időpont nélkül nem fognak behívni.

Marad a magán rendelés.

2020. szept. 14. 16:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Kórházba csak úgy juthatsz be,ha az urológus szakorvos beutal.

Nagy urak lettek az SzTK ban az orvosok.Ha nem jön meg 1 beteg,kívárnak,de nem hívják a következőt .

A fél millióra nem mondták,kicsit várjunk vele még.

2020. szept. 14. 17:58
 7/8 A kérdező kommentje:

Annyira nevettségesnek tartom ezt az egész helyzetet amit leművelnek. Múlt héten a fülészetre kellett volna mennem, hívtam az osztályt, hogy jönnék mert sűrgős bajom van. Erre kis hölgy a telefonban közölte, hogy áhh nem lehet, teljesen el vannak havazva dugig van minden, időpont szeptember 30. Mondtam neki, hogy ne tessék haragudni, de én akkor is bemegyek tudok várni. Nem hiszitek el, de 2 (KETTŐ) ember volt előttem, fél órát se voltam bent és már mosták is ki a fülem, elláttak. Majdnem mondtam a hölgynek, hogy elézést, hogy miattam nem jut idő a kávé cigire...

Azt már mondanom sem kell, hogy olyan szinten bunkók voltak mind, hogy az nem igaz. Én a kutyámmal nem beszélek így mint ezek velem. Botrány az egész, ha nincs 20-30 ezred magánban, emberszámba sem vesz egy orvos se. :(

Na bocsi, hogy most kirage-eltem itt magam, de idegállapotba tesz ez az egészségügy!!! :D

2020. szept. 14. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül a konkrét egészségügyi intézmény vagy dolgozó a felelős. Sajnos a rendszerváltást követően több vonatkozásban is központilag korlátozták az elvégezhető munka mennyiségét (hogy spóroljanak). Az 50-es években még az volt a szlogen, hogy a szocializmusban a legfőbb érték az ember, most meg a pénz.
2020. szept. 17. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!