Attól függ, milyen hormon? Nem adhat mindenre. Pl. pajzsmirigynél ha jó a TSH és s T4, akkor T3-at nem nézhetnek, mert ritka, hogy azzal legyen gond a másik két jó érték mellett. Persze én meg ritka holló vagyok...
2010. aug. 6. 16:18
2/17 anonim válasza:
nekem azt nézték a hormonokból, hogy van-e peteérés, és a nőgyógyász adta a beutalót.
2010. aug. 6. 16:22
3/17 A kérdező kommentje:
Hát ahol kifejezetten a hormonokat nézik, vér tesztoszteron szint, ösztrogén, stb..
De menj el endokrinológushoz, ő kifejezetten hormonokkal foglalkozik, ő tuti adhat mindenféle hormonra.
2010. aug. 6. 17:27
5/17 anonim válasza:
TSH-t a háziórvos tud kiadni(pajzsmirigy)
Urologus általában PSH,és Testosteron(prostatarák kiszürése)
De az Endrokrinológus mindent meg tud nézni ez a szakmája a hormonok!Agyalapi-pajzsmirigy,mellékvese,stb...
Vagyis kérj oda beutalót,vagy magánúton,ne fuss felesleges köröket.
2010. aug. 8. 14:29
6/17 anonim válasza:
Ilyen vizsgálatokat szakorvos szokott kérni!A háziorvos mit kezd vele?
2010. aug. 9. 11:21
7/17 anonim válasza:
Utolsó: Háziorvoshoz könnyebben eljut az ember, mert nem kell két hónappal később kap időpontot, mint egy szakrendelésen. Elmegy háziorvoshoz, kér tőle beutalót, elintézi a labort, közben tud időpontot kérni szakorvoshoz és a papírokkal már mehet is:)
2010. aug. 9. 15:20
8/17 anonim válasza:
De milyen papirokkal megy szakorvoshoz,a háziorvos nem kérhet olyan laborokat :)tök felesleges köröket futna..
Tünetek nélkül meg amúgy se fogják megnézni neki,ezért jobb a magán úti endokrinologus.
2010. aug. 9. 18:48
9/17 anonim válasza:
Mondom, hogy TSH-ra tud adni háziorvos...
2010. aug. 9. 18:56
10/17 anonim válasza:
Arra az egyre,semmi másra,de azzal nem megy messzire,ha mindent át akar nézetni,és ha nincsenek olyan tünetei amik indokolnák,nem is fogja megkérni a labort!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!