Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A fiúk az apjuk péniszméretét...

A fiúk az apjuk péniszméretét öröklik?

Figyelt kérdés
Apámnak régen láttam, boxeren keresztül szinte minden nap látom. Lankadtan kb 15 cm lehet neki, ha nem több, de nagyon vastag és hatalmas. Mereven még nyilván nem láttam neki. Nekem jelenleg lankadtan 10-11 cm, állva 15 körül van, és még hőnaljszőröm sincs. Jó géneket örököltem? Ha most ekkora, mekkora lesz kifejletten?

2020. szept. 12. 17:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, ha majd meghal levágják, majd formaldehibe áztatva megkapod egy befőttes üvegbe.

Valahogy így: [link]

2020. szept. 13. 17:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sok mindentől függ, de 21 éves korig nőhet. A tapasztalat az, hogy ilyen 14-15 éves korban ha elkezded a fitymádat hátrahúzva tartani, akkor a makkod növekedése egy kicsit nagyobb intenzitású, ezért az még hozzátesz, hogy nagyobbnak tűnik majd.
2020. szept. 14. 11:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem az anyád péniszméretéd öröklöd.

Az én anyámnak szerencsére ló méretű farka volt.

2021. jan. 8. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!