Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Úgy fáj a makkom, hogy meghalo...

Úgy fáj a makkom, hogy meghalok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Maszturbálás vagy közösülés során a testnedvekkel való érintkezés miatt valamiért kis sebek jennek meg a makkomon meg a fitymán és ettől a fityma amúgy ki is szárad és akut fitymaszűkületet is okoz.

Elmúlik pár nap múlva, de így nem lehet élni, úgy fáj, hogy megőrülök.

SZTK-ba nemibetegre hiába megyek, bedugtak egy vattát, kellemetlen érzés, és nem mutatott ki semmit.

Viszont egyszer kaptam egy valami D betűs vényre kapható gombaölős tablettát. Megvan még a recept, szóval fel tudom irattatni akár azt,de kihezforduljak? Vagy ezzel kihez forduljak aki csinál is valamit vele? Egyébként lehet, hogy HPV okozza, mert valszeg régen elkaptam valakitől és a jelenlegi bnőmnek is átadtam, de ő már 1 éve kigyógyult belőle, azóta oltásokat is megkapta, de én ugyan úgy szenvedek ettől 2-3 éve kb.

Ennyit tudok, meg hogy piros minden mint a fene, de az akkor is ha nincs seb, nem múlik el a pirosság, most meg, hogy seb is van még a makkom is vörös és ég mint a fene.

2020. szept. 6. 17:27
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Uhh utso :D jol beparaztattal akkor, mert voltam Dokinal, es szteroidos kremet is adott. Valoban erzem, hogy kicsit szarad, csip, de nem olysn veszésen csip amugy, mint amikor nagy a baj. Viszont tenykeg szarit, meg mondta is a doki, hogy ez majd jol leszaritja a sebeket.

Egyelore alkalmazom amit adott, vegul az a kombo, hogy ossze kell keverni:

Travocort

Bactroban

krémeket, egyik szteroidos másik antibiotikumos, és napi 2x vékonyan. Közben esténként kamillazni lehet, meg ha van seb, akkor betadine ecsetelés.

Plusz adott egy vény nélküli kremet is, azt ha elmult minden lehet kenni 1 hetig, meg közösülések után is érdemes használni, es akkor nem jon elő a baj.

Azt mondta erdemes közösüléskor sok minden iz, stb mentes sikositot hasznalni, hogy ne legyen súrlódás és mikroserulesek.

Végülis a tünetekből, elmondottakbol az utsó amit irt arra lehetett kovetkeztetni:

Baktérium és/vagy gomba okozta makkgyulladás (és persze fityma).

Ezek a is cukorfalatok testnedvekkel erintkezve elszaporodnak és begyullasztják az öreget, ezert jön ki szex után jobban.

Lehet hogy örökre nem is lejet tőlük megszabadulni, de azert ez nagy előre lépés.

2020. szept. 8. 10:54
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy ki lehet e tenyészteni, ami okozza, de akkor célzottan lehetne kezelni, szteroidot gombára kaptad, antibiot baktériumra. Az a lényeg, hogy vmi megoldás lett. Ajánlom, hogy kezdj el immunerősíteni, mert a szervezeted így tudja legyőzni biztosan. Amúgy ez az ellátás mennyibe fájt? (Ezt csak kiváncsiságból, ha már a tb-d nem lett felhasználva)
2020. szept. 8. 17:18
 23/28 A kérdező kommentje:

18 ezer volt a magandoki (ez az alap konzultacio ara), a gyógyszerek kerultek kb 6 ezerbe azt hiszem.

Foglaljorvoson foglaltam, halisten ott voltak rapid idopontok is. Anno mandulaval kapcsolatban 20k volt egy sima beszelgetes, a szemeszeten arpa miatt 10ezer asszem es ott a mutet volt (3 erzestelenito, plusz vagas stb) 20ezer.

Igen, igy van, ahogy irtad.

Amugy kitenyeszteni ket okbol nem tudta: 1ik hogy lekamillateáztam és az változtat, de mondta hogy azt helyesen tettem, jot tesz és csinaljam továbbra is, csak sajnos így off a tenyésztés. Masik, hogy elég "zsenge", nehez lett volna mintat venni, nem volt gennyes v ilyesmi, csak a borfelulet/makk gyulladasa, kb szovetet kellett volna vegyen hozzá, illetve hogy ezekbol latta hogy "csak" bakt./gomba es rendes volt, nem akart lehuzni plusz penzzel még tenyesztesekkel.

De azert mondta, hogy 3 het mulva kontroll, foleg ha elmult, hogy had lassa normal allapotban is a jancsit, hogy biztosan kizarjon minden mast. (Ezt mar ugy hiszem nem csak onzetlensegbol mondta :D de amugy is mentem volna hozza ha sikerul, hogy legalabb tudjon rola hogy segitett amit javasolt, meg hogy esetleg ranezzen.)

2020. szept. 9. 09:14
 24/28 anonim ***** válasza:
Nincs semmi értelme a tb-nek...legalább lenne verseny a dokik között, ha minden magán lenne :/ és nem kis összegek a vizsgálatok, amiből több is kellhet. A lényeg, hogy akkor megoldódott és normális dokit fogtál ki:)
2020. szept. 9. 21:50
 25/28 A kérdező kommentje:

Igen :) köszi utsó!

Amúgy amit elfelejtettem még, hogy betadineos ecsetelést is javasolt, ha sebes/vérző lenne, és hát lett is rá példa, szóval néha mosott felületre azt is nyomom, megszárad, jön a krém.

Egyébként mostanra végre teljesen lehúzódott a bedagadás, viszont elég ronda, hámlik az egész kb.

Remélem most hogy normális tanácsokat/orvoslást kaptam elmúlik ez a sz.ság. :)

2020. szept. 11. 09:39
 26/28 anonim ***** válasza:

Nemtudom hogy mennyire aktuális még, viszont eszembe jutott hogy az én páromnak akkor volt hasonló mikor pl az én vagy az ő valadéka savas volt

Azt is elképzelhetőnek tartom hogy nem vagytok "kompatibilisek" .. mármint összeférhetetlenségnek hívják.Keress rá.

2021. febr. 9. 13:42
 27/28 anonim ***** válasza:

WoW, köszi utsó, erre nem gondoltam, mármint beugrott, de hogy ilyen komolyan létezzen. Meg ugye X évből Y évig semmi baj nem volt.

Amúgy mára szinte teljesen elmúlt a kenőcsöktől, a pirosság valamiért nem ott a lehúzott bőr részen, de nem érzékeny, meg semmi.

2021. febr. 9. 19:02
 28/28 anonim ***** válasza:

Örülök neked hogy jobvan vagy. :) Én csak példának írtam, hátha..

De egy szervezet méregtelenítés sosem árt egyébként.😊

2021. febr. 10. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!