A szájpadlás szokott hegesedni?
Figyelt kérdés
Ma elkezdett fájni a szájpadlásom, végig tapogattam a nyelvemmel és találtam egy dudort ott fönt. Emlékszem hogy egyszer megvágta egy üvegdarab de nem tudom hogy ez annak a hege-e vagy valami más dudor.
Bocsi ha kicsit összeszedetlen de gyorsan írom ki mert egy kicsit megrémultem
2020. aug. 29. 18:39
1/1 anonim válasza:
Egy pizza, piritos, chips is felsertheti, foleg, ha ragogumi kikezdte a nyalkahartyat, es valoszinuleg C-vitamin-hianyod van. Szajrak altalaban nem ott van, es szerintem elobb is feltunt volna. De jogos is azert odafigyelni. Fogorvos, szajsebesz, sebesz, nem hanyag haziorvos is ranezhetne. Ok bele nem latnak, de a tudasuk alapjan kizarhatjak, hogy gyanus-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!