Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet kevés ondóm?

Mitől lehet kevés ondóm?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Néhány hete azt vettem eszre, hogy jelentősen kevesebb az ondóm, szinte alig van, el élvezni is sokkal tovább tart és a vége sem olyan élvezetes mint eddig.

Három hónapja edzek, már az első pár hétben is kevesebb volt mint azelőtt, de az utóbbi napokban hetekben annyi sincs, nagyon kevés... maga az inger hogy ki kell elégülnöm sokkal erősebb mint eddig, ha tehetne egész nap állna a peniszem, de amikor elkezdek maszturbalni sokáig tart, nem is élvezetes és meg az ondo is kevés.

Mi okozhatja? A sport miatt lecsökkent vérnyomásom ami 160 volt, és ma már csak 120 alatt van?

2020. aug. 28. 15:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Te mérni szoktad vagy mi a fene?

Mindegy hogy mennyi nem leszel nagyobb tőle ha több lesz.

A csajokat meg pont nem érdekli ez.

Amúgy miért nem szexelsz?

2020. aug. 28. 16:03
 2/19 A kérdező kommentje:
Egész egyszerű az oka, balfasz vagyok és nem sikerült meg osszejonni egy lánnyal sem 20 éves létemre.... nem szoktam mérni, nem a sperma számról beszélek, magáról az egészről ami kijön, nem látványos, alig jön valami, ami az eddigi rengeteg mennyiséghez képest nem hiszem hogy egészséges
2020. aug. 28. 16:29
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
A nem kellő mennyiségű folyadék bevitel is lehet oka. Valószínűbb azonban, hogy közrejátszik az "edzés", mert az izom anyagcseréje során hím nemi hormon hatású bomlástermékek is keletkeznek, amelyeket a szervezet nemi hormon túltermelődésnek tekint, ezért csökkenti a szervezet saját nemi hormon termelését.
2020. aug. 28. 18:53
 4/19 A kérdező kommentje:
Ez azt jelenti hogy összességében edzés hatására csökken a nemi hormon szintem?
2020. aug. 28. 19:56
 5/19 anonim ***** válasza:
Több vizet igyál.
2020. aug. 29. 04:30
 6/19 anonim ***** válasza:

Az edzésről elméletileg kanosabbnak kellene lenned, azonban képes felborítani a hormon háztartást.

Igyál több folyadékot, legalább 3 litert egy nap. Szedj vitamint C vitamin, multivitamin és magnézium. Az edzés egészséges dolog, de ettől függetlenül a szervezet még stresszként éli meg, ezért fontos a megfelelő vitamin utánpótlás. A táplálkozásod nem tudom milyen, de ha elkezdték edzeni,akkor több fehérjére van szükséged, illetve több zöldségre. Elkészítheted sütve vagy párolva, vagy serpenyőben lepirítva. Ami még fontos az a megfelelő pihenés.

2020. aug. 29. 07:54
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
A víz ivásnak,folyadék bevitelnek ehhez semmi köze .
2020. aug. 29. 15:34
 8/19 anonim ***** válasza:
63%
7 es ,és miért nincs köze,hogy?
2020. aug. 29. 15:36
 9/19 anonim ***** válasza:
Szedsz valami szart?
2020. aug. 31. 17:34
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem, szarrol nem tudok, kedves kilences 😅 Egyedül olyat szedek amiről orvossal konzultáltam, ajánlotta
2020. szept. 1. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!