Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az fitymaszűkület e az ha fel...

Az fitymaszűkület e az ha fel áll akkor nem tudom hátrahúzni de ha nem akkor meg simán tök jól működik. Ez akkor fitymaszűkület ?

Figyelt kérdés
Ez akkor fitymaszűkület ?
2020. aug. 17. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Ez nem az. Ha az lenne, semmikor sem tudnád hátrahúzni.
2020. aug. 17. 20:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ezt relatív fitymaszűkületnek hívják.
2020. aug. 17. 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Megerősítem az előzőt, ez relatív fitymaszűkület.
2020. aug. 17. 21:02
 4/9 A kérdező kommentje:
És ez megfog gyógyulni vagy mit lehet kezdeni ?
2020. aug. 17. 22:53
 5/9 A kérdező kommentje:
És ha nem probléma akkor nem akarok orvoshoz/műtétet csinálni vele mert rosszul vagyok az ijenektől...
2020. aug. 17. 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig először is meg kellene nézetned urológus szakorvossal! Ő tudja majd megítélni, mik a lehetőségeid, miután megvizsgált.
2020. aug. 17. 23:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy rosszul vagy az ilyenektől, ettől függetlenül ez a te egészséged és a későbbi nemi életed szolgálja. Szóval keress fel egy orvost.
2020. aug. 18. 03:15
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
Erre még írhatnak fel bőrlazító kenőcsöt, mint körülmetélés előtti próba lehetőség, de saját tapasztalatból mondom, hogy nem sokat ér (így engem is körülmetéltek).Nem játékról van szó, hanem élethosszig tartó dologról, így minél hamarabb fordulj orvoshoz.Ha körülmetélésre is kerül a sor, akkor is felesleges félni, rutinműtét.
2020. aug. 18. 16:27
 9/9 anonim ***** válasza:
55%

8 as valóban nem metélni akar ilyen esetben az orvos.

Bőr lágyitót ,ami egyben síkositó is,nem pedig lazitót ir fel a doki.A dolognak itt nincs vége,mert bekenni csak a fájdalmas területeket szoktak ,aztán hagyják beszivódni.

Itt a bőrt keményen mozgatni kell,jah hogy kicsit fáj is,enélkül nem megy .Ezt a részét már elhanyagoltad.Ez nem mától holnapra alakul jobbra.

2020. aug. 18. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!