Ez mitől lehet?
Tegnap masztinál vettem észre hogy nagyon puhák a heréim(nagyon meleg volt a hőmérséklet ,és takaró alatt masztiztam). Az is feltünt hogy masztinál közelebb szoktak lenni a hasamhoz a heréim, de most elégge távol is voltak. A sperma állagávol, színével nem volt gond. Ma reggel vettem észre hogy nagyon kemények lettek a heréim és talán a bal herém kicsit nagyobb is lenne, de ebben nem vagyok biztos.
2 hete voltam vérvételen ha ez számít.
Szerintem semmi gond. A herék változnak elég gyorsan.
De ha nyugtalan vagy, legjobb ha megmutatod egy urológusnak.
Az egyik here általában nagyobb mint a másik, illetve az egyik jobban lóg mint a másik. Ennek biológiai oka van. Az hogy mikor mennyire van közel a hasadhoz és mennyire lóg, az függ pl a hőmérséklettől. Kint árnyékban 30 fok felett van, te takaró alatt vered ráadásul, szóval értelemszerűen mivel a test védi a hőhatástól a spermát ezért lógni fog a here hogy minél távolabb kerüljön a hőt adó testtől hogy ne melegedjen túl és ne sérüljenek a spermiumok. Az is normális hogy kicsit hol keményebb a golyó, hol nem. Amíg nem érzel rajta plusz gumót, vagy nem fáj, addig nincs gond.
Összegezve: Semmi gond nincs a heréiddel, ellenben rohadt sok szabaidőd van, hogy a teljesen természetes dolgokon agyalsz és hipohonderkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!