Ez napszúrás lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Fájt a gyomron, ment a hasam, kicsit fájt is.
Az elmúlt napokban sokat voltam napom. Többek között egy hajókázás nyitott tetővel tűző napon, és egy 3-4 óra séta napon.
Mindez tegnap történt. Este már éreztem hogy kezdek rosszul lenni.
Másnapra is lehetnek tünetek?
Válaszaitokat nagyon szépen köszönöm!
2020. aug. 2. 17:39
1/9 anonim válasza:
Napszúrás:
Fejfájás, gyengeség, szédülés, fényérzékenység, hányinger, szomjúságérzet, magas láz.
2/9 anonim válasza:
nem annyira, ott mások a tünetek (de valószínűleg a tűző nap se tett jót)
nem ettél valami olyasmit, ami elcsaphatta a gyomrodat?
3/9 A kérdező kommentje:
Hát ettem egy pizzát Siófokon egy beülős helyen, kicsit mintha melegebb lenne a testhőm. De közben melegem is van :D
2020. aug. 2. 18:21
4/9 anonim válasza:
Meleg van, kirándultál, nem az otthoni kaját etted. Remélem kipihened magad és jobban leszel. Ha napszúrásod lenne akkor a fenti tünetek lennének. Ha viszont jelentkezne a magas láz akkor feltétlen lásson orvos. Igyál sok folyadékot.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Vegyél egy langyos fürdőt, jól fog esni. Aztán feküdj le, takarózz be pokróccal.
7/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, látom vannak még kedves, segítőkész emberek.
Holnapra remélem elmúlik.
2020. aug. 2. 19:48
8/9 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon köszönöm mindenkinek, hogy szánt rám időt. Hálás vagyok.
2020. aug. 2. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!