Miért nem fogyok szerintetek?
Korubelul 18 eves korom ota kover vagyok hiaba sportolok meg taplalkozok egeszsegesen akkor is ha veletlenul abbahagyom egybol elhizok. Jelenleg is sportolok most vagyok 27 eves es ha megiszok egy masfel literes vizet akkora leszek mint aki megevett 50 kgs gorogdinnyet tehat valamiert felpuffad a hasam es nagyon nagy lesz. Szamolom a kaloriakat is fizikai munkat vegzek nem eszek sz..r kajakat es szamomra ez baromi idegesito hogy strandra igy evek ota nem tudok menni mert szegyenlem es masok azt hiszik biztos sokat eszek es lusta vagyok pedig nem igaz de borzaszto hogy semmi eredmenye evek ota.
27/f
Inzulin rezisztencia
Cukorbetegség
IBS
Pajzsmirigy
Hormonok
Ezek közül bármelyik lehet az oka, de akár más is. Háziorvoshoz menj el, kérj bemutalót vérvételre, gasztroenterológiára, hogy megnézzék a bélrendszered, a gyomrod, és ha kell akkor további vizsgálatokra menj, mint pl a nézesd meg a pajzsmirigyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!