Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan egyenesítsem ki a...

Hogyan egyenesítsem ki a lefelé görbülő péniszem?

Figyelt kérdés

Eloszor is 16 eves vagyok, es ugy emlekszem hogy mar miota tudom hogy nem csak pisilesre hasznalhato ilyen.

Otthon egyedul nem hinnem hogy ezt barhogy is kilehetne egyenesiteni, ezert ha tudtok nehany infot arrol hogy az urulogos hogyan mikent egyenesiti ki az erdekelne.

Van baratnom es ugy nez ki mar nagyon kozel az elso alkalom, de a peniszem miatt nincs tul sok onbizalmam.

A lanyoktol azt kerdeznem hogy mar talalkoztak e ilyennel milyen volt es hogy melyek voltak azok a pozok amikben mindket fel tudta elvezni a szexet. Es meg az is erdekelne hogy szopasnal mennyire neheziti a korulmenyeket.

Ezen kivul minden mas ehhez kapcsolodo tippet tanacsot es egyeb dolgokat leirhattok, nagyon sokat segitenetek nekem.

Telefonrol irtam, azert nincs ekezet, de azert remelem ertelmezheto.

2020. júl. 28. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Urológus csinál ilyen korrekciós műtétet. Ha zavar, ne félj felkeresni, nagyon szépen meg tudják már csinálni.
2020. júl. 28. 10:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Es ezt anyam szerinted tamogatna? Nem beszeltem meg veke errol
2020. júl. 28. 10:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Magadtól otthon sehogy sem tudod. Maximum orvos tudja. Ha pedig zavaróan hat ki a szexuális életre akkor anyudnak sem sok beleszólása lesz ha unokát akar.
2020. júl. 28. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az sem mindegy mennyire görbül. Ha csak egy kicsit akkor sasimán használható lesz akcióra. Ha nagyon akkor viszont tényleg érdemes lenne ránézetned dokival.
2020. júl. 28. 12:30
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Egyrészt igaza van az előttem válaszolónak: nem mindegy, milyen mértékű a görbület. Másrészt, ne tőlünk kérdezd, hogy édesanyád támogatná-e a műtétet, mert nem ismerjük őt - ahogy téged se -, ellenben te talán ismered annyira, hogy tudd, hogy állna a témához. Harmadrészt pedig drukkolok neked, hogy legyen bátorságod valakivel megbeszélni, anyukádhoz vagy szakemberhez fordulni.
2020. júl. 28. 12:36
 6/6 anonim ***** válasza:
66%

Csak a kóros lefelé hajláson próbálnak segiteni az orvosok.

Persze vannak magánban olyanok,akik drága fizetség ellenében ,csak be próbálkoznak.Ha nem siketül,hát nem.A kockázatot nem ők vállalták.Orvosilag azt nevezik kórosnak,ha gyermek nemzésre alkalmatlan.Ha szexuális életre alkalmatlan,vagy ha a makk eleje derékszögben lefelé hajlik. Ez esetben a húgy cső eleje,a hüvely falának ütközne,a spermát nem lehet belőni.

Hogy mitől lehet az elhalás,azt inkább priviben .

2020. júl. 28. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!