Mitől lehet kisugárzó fájdalom?
Figyelt kérdés
Jobb oldalon érzem here mellett, a lábhajlatban és ágyéknál. Nem annyira erős fájdalom. Lehet köze hozzá hogy terhelem magam munka közben?
Köszi a válaszokat!
2020. júl. 27. 16:44
3/4 anonim válasza:
Meghúztad, begyulladt vagy a szalag vagy egy nyirokcsomó esetleg az izületed. Sérv is nyilalhat.
Ez az a dolog amire azt mondom, hogyha több mapja tart, akkor menj el orvoshoz, mert elég sok minden okozhatja és kivizsgálás nélkül nem tudjuk megmondani hogy mi a baj.
4/4 A kérdező kommentje:
Sérvre gondoltam én is elsőre, de annál van valahol dudor is nem? Még nem volt sérvem úgyhogy nem tudom pontosan mik a tünetei.
2020. júl. 27. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!